First slide

Litt om publiseringsverktøyet

Digimaker er et publiseringsverktøy og portalløsning basert på ASP.net med ubegrensede funksjonalitsmuligheter. Ledende virksomheter baserer sine portaler og websatsninger på Digimaker CMS.

Digimaker CMS bruker eksisterende standarder for Internett applikasjoner. Gjennom å bruke XML Web Services, SOAP og XHTML sikres maksimal utnyttelse av allerede eksisterende applikasjoner, samtidig som løsningen blir framtidssikker og kan tilpasses nye applikasjoner. Videre er Digimaker CMS bygd opp med en lagdelt arkitektur som er i tråd med best practice for nettbaserte applikasjoner. Dette sikrer en applikasjon som kan gi maksimal ytelse samtidig som den er enkel å vedlikeholde. Digimaker benytter Microsoft SQL Server som database.

Enkelt og brukervennlig

Selv om Digimaker er et kraftig verktøy med mange muligheter, er en gjennomgående fokus på brukervennlighet og fleksibilitet en garanti for at løsningen skal oppleves som enkel å jobbe med, både for administratorer, redaktører og skribenter.

For deg som kunde betyr dette at du får et publiseringsverktøy som er oversiktelig og som vil effektivisere din arbeidsflyt i arbeidshverdagen.

Funksjonalitet

WYSIWYG

What you see is what you get. Med artikkel editoren vil man kunne formatere tekst, sette inn bilder, og legge inn linker - akkurat som i MS Word.

Bildegalleri

Last opp dine bilder i galleriet. Velg størrelse uten å bruke et bilderedigeringsprogram.

Nyhetsbrev

Trenger du å sende nyhetsbrev til dine kunder? Ikke noe problem. Bruk den innebygde nyhetsbrev modulen for å sette i gang.

e-Skjema

Skal du ha et nytt kontaktskjema? Eller trenger du et skjema til påmelding? Bruk e-Skjema modulen i Digimaker.

Brukergrupper

Opprett ulike organisasjoner og avdelinger. Velg ulike roller disse avdelingene skal ha. Tilgangsstyring på detaljnivå.

Responsivt design

Alle websider som implementeres på Digimaker CMS leveres nå med responsivt design.

Apper

I Digimaker har vi funksjonalitet for å lage apper som støtter Apple, Android og Windows. Hva er ikke mer naturlig enn at innholdet på websiden også kan ligge i appen?

Integrasjoner

e-Skjemaene i Digimaker kan settes opp til å kommunisere med webservicer (JSON/REST). Dette er laget slik at man både kan motta og levere oppdaterte informasjon.

Krysspublisering

Om virksomheten har behov for flere siter har vi støtte for krysspublisering mellom sitene. I tillegg kan man krysspublisere til virksomhetens Facebook konto